"NISAM PRIČALA SA MAJKOM 3 GODINE" Ćerka Demi Mur prošla je kroz pakao depresije i samopovređivanja, a sve zbog NJEGA

Talula Vilis, ćerka nekadašnjeg omiljenog holivudskog para Brusa Vilisa i Demi Mur godinama nije pričala sa majkom

Celebrities
10:05h Autor:
"NISAM PRIČALA SA MAJKOM 3 GODINE" Ćerka Demi Mur prošla je kroz pakao depresije i samopovređivanja, a sve zbog NJEGA
Demi Mur tri godine nije pričala sa ćerkom, Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ljubavni život Demi Mur oduvek bio je u fokusu javnosti posebno zbog braka sa 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom, sa kojim je bila od 2005. do 2013. godine.

Kada se slavni par razveo zbog Eštonove navodne prevare, glumica je spas našla u alkoholu. Demi se sa raskidom teško nosila, a uz sve to je imala loš odnos sa ćerkama, naročito s najmlađom od njih, Talulom, sa kojom u tom periodu nije razgovarala tri godine.

Demi Mur godinama nije razgovarala sa ćerkom
Demi Mur godinama nije razgovarala sa ćerkomfoto: Profimedia

Talula (28) je u memoarima "Inside, Out" otkrila detalje njihovog odnosa iz ovog veoma teškog perioda za njihovu porodicu.

"Sećam se teskobe koja bi mi preplavila celo telo kada bih je videla sa poluzatvorenim očima i kad bih videla način na koji je govorila. Bila je mnogo nežnija prema meni nego kada je bila trezna", bila je iskrena Talula.

Talula tri gofine nije pričala sa majkom
Talula tri gofine nije pričala sa majkomfoto: Instagram / buuski

Do porodičnih problema i loših odnosa došlo je kada je Demi pokušavala da dobije dete sa tadašnjim suprugom, glumcem Eštonom Kučerom, a kao što je poznato, za glumicu je to bio užasan period jer se trudnoća završila tragičnim pobačajem.

Demi Mur odala se alkoholu nakon razvoda od Eštona
Demi Mur odala se alkoholu nakon razvoda od Eštonafoto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Nisam pričala sa mamom skoro tri godine, a tokom tog teškog vremena bilo koji praznik bez nje bi mi teško pao, pa bih se pretvorila u prašinu. Sećam se da sam se vozila do posla kada sam na radiju čula reklamu koja je bila tako vesela: "Parfem koji bi svaka mama istinski obožavala".

Bio je to jedan jako težak period. Kako god, moja priča se promenila. Tokom odrastanja, shvatila sam da moram da imam više razumevanja za svoju majku i sposobnost da oprostim", zaključila je najmlađa ćerka Demi Mur.

Talula Vilis bolovala je od depresije
Talula Vilis bolovala je od depresijefoto: Profimedia

Podsetimo, Talula je prošle godine otvoreno govorila o borbi sa telesnom dismorfijom. To se definiše kao zaokupljenost umišljenom ili malom estetskom manom koja izaziva značajnu uznemirenost ili ometa društveno, profesionalno ili drugo delovanje.

Kako je tada otkrila najviše ju je pogađalo to što liči na oca, a ne na majku, što je u mnogome uticalo na njeno samopouzdanje, zbog čega se borila sa depresijom, a bila je sklona i samopovređivanju.

Demi Mur i Brus Vilis pored Talule imaju još ćerke Rumer i Skaut. Demi Mur i Brus Vilis venčali su se 1987. godine, a razišli su se nakon 13 godina zajedničkog života. Brusu je ovo bio prvi brak, a Demi je već imala razvod iza sebe. Glumac je sada u braku sa Emom Heming sa kojom ima dve devojčice.

Demi Mur i Brus Vili iz braka imaju tri ćerke
Demi Mur i Brus Vili iz braka imaju tri ćerkefoto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs