NAJLEPŠA MANEKENKA OSTAVILA MUŽA ZBOG NEDOSTATKA POLNIH ODNOSA: "On apstinira, a to je dovodi do ludila"

Razvod Žizel Bundšen i Toma Brejdija već neko veme je glavna tema medija, a sada su isplivali novi detalji koji su doveli do kraha njihovog braka

Celebrities
15:22h Autor:
NAJLEPŠA MANEKENKA OSTAVILA MUŽA ZBOG NEDOSTATKA POLNIH ODNOSA: "On apstinira, a to je dovodi do ludila"
Najlepša manekenka ostavila muža zbog nedostatka polnih odnosa, Foto: Profimedia

Razvod jedne od najlepših žena sveta Žizel Bundšen poslednjih nekoliko dana glavna je tema svih slavnih medija. Slavna manekenka rešila je da stavi tačku na svoj brak sa američkim fudbalerom Tomom Brejdijem, nakon žestoke svađe jer je sporstista odlučio da se vrati iz penzije i nastavi da igra fudbal.

Ipak, sada su u javnost dospeli novi detalji kako je pored toga Žizel ljuta na njega i zbog seksualne apstinencije.

Žizel je rešila da prekine svoj brak zbog seksusalne apstinencije
Žizel je rešila da prekine svoj brak zbog seksusalne apstinencijefoto: Profimedia

Naime, Brejdi navodno drži određenu vrstu dijete kako bi bip što bolji na terenu, a ta dijeta uključuje i nemanje seksualnih odnosa 72 sata pre same utakmice.

- Taj brak se definitivno raspada. Žizel je jasno rekla kako želi više akcije od svog supruga. Apstinira i to je izluđuje! Produžetak karijere i malo aktivnosti u spavaćoj sobi doveli su do ovakve situacije. Obećao je da će se fokusirati na porodicu i brak, ali slagao je. To je sve razočaralo Žizel - pišu mediji.

Žizel Budnšen unajila je advokate za razvod
Žizel Budnšen unajila je advokate za razvodfoto: Profimedia

Napominje sa da je manekenka napustila Brejdija još tokom leta i da već duže vreme živi sama sa decom, kao i da su obe strane već uveliko angažovale advokate, koji će se baviti podelom imovine i starateljstvom nad njihovom decom. U međuvremenu, Brejdi je dobio nepristojnu ponudu od američke glumice za odrasle Brendi Lav koja se nudi da ga uteši.

- Dragi gospodine MekDrimi (nadimak Toma Brejdija) zaista mi je žao zbog tvog razvoda. To je verovatno najteža stvar kroz koju prolaziš, pogotovo finansijski. Ako ti treba rame za plakanje ili neko da se opustiš sa njim, mogu da pomognem. Već sam dugo mislila o tome - poručila je Brendi nedavno.

Brejdi je za sada ostao imun na njenu ponudu i nije se javno oglašavao povodom ovih navoda, a kako će se stvar razvijati u budućnosti ostaje da se vidi. A još fotografija slavnog para pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 13 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs