RAZVOD NA POMOLI

IZDAO JE I SADA JE REKLA DOSTA: Najlepša manekenka i najzgodniji sportista PRED RAZVODOM

Napokon je sve trebalo da bude savršeno - Tom Brejdi je otišao u penziju, posvetio se porodici i svi su bili srećni i zadovoljni. Zapravo, sve do nedavno kada je slavni sportsta odlučio ipak da zamrzne penziju i ponovo zaigra za Nacionalnu ligu američkog fudbala, što se nikako nije svidelo brazilskoj manekenki

Vip priča
18:16h Autor:
IZDAO JE I SADA JE REKLA DOSTA: Najlepša manekenka i najzgodniji sportista PRED RAZVODOM
Žizel Bundšen, Foto: Profimedia

Jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena, Žizel Bundšen, napustila je porodičnu kuću u Tampi (Florida) i otputovala u Kostariku nakon niza žestokih svađa sa suprugom Tomom Brejdijem. Razlog je njegova odluka da nastavi da igra za Nacionalnu ligu američkogfudbala premda je prethodno odlučio da će se penzionisati, što se njoj nije nikako svidelo.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

I baš kada su svi pomislili da je njen povratak iz Kostarike na Floridu i dokaz da je Brejdiju ipak sve oprošteno, čini se da od pomirenja nema ni reči.

'Žizel se nije vratila Tomu. Vratila se na Floridu kako bi bila s decom, ali u njihovu kuću u Tampi nije ušla', otkrio je dobro upućeni izvor za Pejdž Siks i dodao:

'Tom se još uvek nada pomirenju, posebno jer Žizel i ranije pretila da će ga ostaviti, ali kad bi se strasti smirile, uvek bi se pomirili.'

Ali, ovoga puta joj je izgleda dosadilo sve. Prema pisanju američkih tabloida, Žizel trenutno boravi u Majamiju,a iako priče o razvodu za sada nisu potvrđene, bliski prijatelji tvrde kako sve ide u tom smeru.

'Dogovorili su se da će on otići u penziju kako bi napokon mogao da bude s porodicom, ali onda je promenio mišljenje. Od tada ne prestaju problemi u njihovom braku. Žizel je uvek bila ta koja je brinula o deci', rekao je izvor.

1 / 19 Foto: Profimedia

Brazilska manekenka i sportista, koji su svoju vezu ozakonili 2009. godine, zajedno imaju 12-godišnjeg Bendžamina i devetogodišnju Vivijen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs