"OVO JE OČAJNIČKO TRAŽENJE PAŽNJE" Nakon neuspelih operacija i veza sa klincima, Madona opet uspela da šokira ceo svet

Madona ne prestaje da šokira ponašanjem i izgledom, a sada je novom objavom ponovo podigla prašinu na društvenim mrežama

Celebrities
10:41h Autor:
"OVO JE OČAJNIČKO TRAŽENJE PAŽNJE" Nakon neuspelih operacija i veza sa klincima, Madona opet uspela da šokira ceo svet
Madona ponovo sve šokirala izjavom da je gej, Foto: Profimedia

Pop diva Madona (64) ponovo se našla na meti kritika, kada je objavila kratak video na društvenoj mreži TikTok u kome navodi da je gej.

Pevačica je zapalila društvene kada je podelila snimak kako u svom kupatilu, pokušava da ubaci par ružičastih gaćica u kantu za smeće uz natpis: "Ako promašim ja sam gej". Njenu objavu je za kratko vreme pregledalo preko 1,3 miliona ljudi, a ubrzo su počeli da se ređaju negativni komentari.

Ovo izgleda kao očajničko traženje pažnje", "Toliko je očajna da više ne zna šta će", "Madona nije gej, samo ne zna šta će sa sobom", "Na pogrešan način pokušava da privuče pažnju", "Ovo ne priliči njenim godinama", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

U poslednje vreme o Madoni se sve češće piše u medijima, ali ne zbog njene karijere, već zbog njenog neprimerenog ponašanja, kao i fizičkog izgleda koji ne prestaje da iznenađuje mnoge.

Madona fotošopira slike do neprepoznatljivosti
Madona fotošopira slike do neprepoznatljivostifoto: Profimedia

Osim što se u potpunosti po mišljenju mnogih upropastila botoksom i filerima, svoje slike toliko prerađuje da ne liči na sebe, već na devojku od 20 godina sa potpuno drugačijom facom.

Zahvate je na njenom licu prošle godine analizirao i poznati plastični hirurg Geri Linkov koji je otkrio da je pevačica kroz nekoliko godina korigovala svoje lice raznim estetskim zahvatima.

On procenjuje da je od 1982. godine imala tri faceliftinga, tri puta podigla obrve, a dva puta kapke, kao i da je nekoliko puta ubrizgala filere. Hirurg ne isključuje ni činjenicu da je radila i na implantatima čeljusti, ali uklonila višak masnoće.

1 / 15 Foto: Profimedia

Upravo se zbog svih ovih promena Madona često nađe na meti negativnih kritika.

"Ona liči na vanzemaljca", "Hoće li je neko naučiti da koristi fotošop", "Ova žena nema granice", "Uništila je svoje lice", "Zašto neko ne zaustavi Madonu, da li ova žena ima prave prijatelje", samo su neko od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Njen ljubavni život takođe je od oduvek izazivao veliku pažnju javnosti, naročito u poslednjih nekoliko godina, kada je počela da ulazi u veze sa duplo mlađim muškarcima.

Madona
foto: Profimedia

Podsetim, majka šestoro dece udavala se dva puta - za Šona Pena (1985-1989) i decenijama kasnije za holivudskog producenta Gaja Ričija, sa kojim je dobila sina Roka. Takođe je imala vezu sa plesačem Karlosom Leonom, ocem njene ćerke Lurd (25). Bila je u u burnoj vezi sa bivšim košarkašem Denisom Rodmanom.

Nedavno se šuškalo da se zvezda zabavlja sa 23-godišnjim manekenkom Endruom Darnelom, kada su primećeni kako se grle i maze dok su bili na jednom koncertu u Njujorku. Tada se sepkulisalo da je to nije njihov prvi susret, te da su se viđali i ranije. Naime, oni su posle koncerta otišli na večeru, gde su nastavili provod. Tom prilikom opušteno su plesali, a u par navrata su se i ljubili, rekao je izvor za "Pejdž siks". Zgodni maneken mlađi je od pevačice 31 godinu.

Nedugo pre toga je došlo nakon njenog raskida sa 28-godišnjim plesačem Ahmalikom Vilijamsom, od kojeg se rastala u aprilu nakon tri godine zabavljanja.

Da li će ova veza potrajati, ostaje da vidimo, a zanimljivo je da je Madona nedavno odgovarajući fanovima na pitanja priznala da je "seks njena omiljena opsesija", te da je to "čin koji je tera da dalje gura i bude "živa".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs