zanimljiv potez

DOK SVI OSUĐUJU MEGAN ZBOG MINĐUŠA KEJT JE PRIDOBILA VELIKE SIMPATIJE: Jednim potezom kao da je prkosila svekrvi Kamili

Kejt Midlton odala je počast preminuloj kraljici Elizabeti, dok je tom prilikom nosila minđuše koje joj je poklonila princeza Dajana.

Celebrities
21:43h Autor:
DOK SVI OSUĐUJU MEGAN ZBOG MINĐUŠA KEJT JE PRIDOBILA VELIKE SIMPATIJE: Jednim potezom kao da je prkosila svekrvi Kamili
Kejt Midlton nosi minđuše koje joj je princeza Dajana poklonila, Foto: Profimedia

Kraljevska porodica odala je počast preminuloj kraljici Elizabeti, nakon što su se svi u povorci zaputili iz Bakingemske palate odakle su kraljičino telo u kovčegu preneli u u Vestminstersku dvoranu gde će milioni ljudi dolaziti da se oprosti od nje.

Tom prilikom princeza od Velsa Kejt Midlton, odala je počast i svojoj svekrvi princezi Dajani noseći minđuše koje je od nje nasledila.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Naime, Kejt je stavila biserne minđuše koje su poklonjene Dajani pre venčanja sa princom Čarlsom 1981. godine. Minđuše označavaju dirljivu primopredaju jedne princeze od Velsa drugoj.

Princeza Dajana
foto: Printscreen Youtube / Lisa Eldridge

Dajana je počela da nosi minđuše pre nego što je postala princeza od Velsa. Dobila ih je na poklon od "Collingvood-a", firme za nakit koja je bila omiljena u porodici Spenser. Nosila ih je u nekoliko navrata tokom svog braka, birajući isključivo važne događaje.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Velika ironija je što je Kejt sedela pored svoje sadašnje svekrve Kamile, noseći minđuše princeze Dajane koja je navodno uhvatila svog tadašnjeg supruga princa Čarlsa i Kamilu u preljubi.

Megan Markl
foto: Profimedia

I dok svi osuđuju Megan Markl što je nosila minđuše koje je dobila na poklon od kraljice Elizabete, smatrajući taj potez licemernim, s druge strane Kejt je dobila velike simpatije obožavalaca princeze Dajane, a imala ih je mnogo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs