KRALJEVSKA VERIDBA

ŽENI SE SIN NAJLEPŠE KRALJICE NA SVETU: Budućoj snaji već je REKLA NEŠTO što priželjkuje svaka devojka

Kraljica Ranija i kralj Abdulah od Jordana, prvo su najavili veridbu svoje ćerke Iman, a sada se verio i njihov sin prestolonaslednik princ Husein.

Celebrities
17:24h Autor:
ŽENI SE SIN NAJLEPŠE KRALJICE NA SVETU: Budućoj snaji već je REKLA NEŠTO što priželjkuje svaka devojka
Verio se sin kralja Abdulaha i kraljice Ranije, Foto: Profimedia

Samo mesec dana nakon što je jordanska princeza Iman objavila da se uskoro udaje, kraljevska kuća u Amanu saopštila je da se verio i njen stariji brat, prestolonaslednik princ Husein. Njegova izabranica je ćerka saudijskog biznismena, Radžva Al Saif.

Kraljevski dvor Jordana objavio je veridbu prestolonaslednika princa Huseina sa državljankom Saudijske Arabije, koja je obavljena u domu buduće mlade u Rijadu, uz prisustvo članova jordanske kraljevske porodice.

Princ Husein
foto: Profimedia/editorial images

"Nisam mislila da je moguće imati toliko radosti u srcu! Čestitam svom prvencu princu Huseinu i njegovoj prelepoj budućoj nevesti Radžvi", napisala je kraljica Ranija na Instagramu pored fotografije budućih mladenaca.

A onda je uz sliku na kojoj je sa budućom snajom poručila: "Uzbuđena sam što mogu da poželim dobrodošlicu u našu porodicu svojoj trećoj ćerki, Huseinovoj budućoj nevesti Radžvi. Toliko smo srećni zbog vas dvoje".

Princ Husein
foto: Profimedia/editorial images

28-godišnji princ Husein je najstarije od četvoro dece kralja Abdulaha i kraljice Ranije. Ima dve sestre, Iman i Salmu, i brata Hašema. Diplomirao je na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu.

Njegova izabranica je istih godina, a završila je arhitekturu na Sirakuza univerzitetu u Njujorku.

Radžvin otac, Kaled Al Saif, je poznato ime u svetu biznisa u Saudijskoj Arabiji. Na čelu je Al Saif grupacije, privatne kompanije sa razgranatim biznisom u oblasti zdravstvene zaštite, građevinarstva i bezbednosnih usluga.

Princ Husein
foto: Profimedia/editorial images

Prošlog meseca se verila i Huseinova mlađa sestra Iman. Njen verenik je 28 - godišnji Džamil Aleksander Termiotis, njujorški biznismen, rođen u Venecueli u porodici grčkog porekla. Verenik zanosne Iman je studirao poslovne administracije, počeo da radi u finansijskom sektoru u Njujorku.

Iman bint Abdullah
foto: Profimedia/editorial images

Kraljica je od 1993. u braku sa vladarem Jordana sa kojim pored ćerke Iman ima i sinove Huseina (28) i Hašema (17) kao i ćerku Salmu (22).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs