KAD IMAŠ MILIONE I SAMO 25 GODINA, ONDA OVAKO PROSLAVLJAŠ ROĐENDAN: Glamuroznom životom prikriva velike životne probleme

Kajli Džener je jedna od bogatijih Amerikanki, a svoj 25. rođendan proslavila je u velikom stilu

Celebrities
09:48h Autor:
KAD IMAŠ MILIONE I SAMO 25 GODINA, ONDA OVAKO PROSLAVLJAŠ ROĐENDAN: Glamuroznom životom prikriva velike životne probleme
Foto: Profimedia

Kajli Džener je proslavila svoj 25. rođendan u velikom stilu kao što se to i očekuje od porodice Kardašijan-Džener.

Kajli je poznata kao najmlađa milionerka u Americi, a o njoj je pisao i Forbs proglasivši je osobom koja je do miliona stigla sama, vredno i predano radeći.

Pola sveta zna koliki je to apsurd s obzirom da Kajli dolazi iz porodice koja je bogatstvo zgrnula zahvaljujući rijaliti programu, ali i da iza mlade bogatašice stoji majka, Kris Džener, poznata i kako "mamadžer" - žena koja je od svojih ćerki napravila brend. Njene poslovne ideje su genijalne, zbog čega su sva njena deca brutalno bogata.

Bilo kako bilo, Kajli je ta koja je u svetu poznata kao najmlađa i najbogatija iz porodice Kardašijan -Džener.

Juče je proslavila svoj 25. rođendan govoreći kako se oseća "dvadeset dobro" (igra reči: five - pet, a isto fine - dobro).

Dan je započela ležarnim doručkom sa poznatim sestrama i najboljom prijateljicom, dok je slavlje nastavljeno uz vatromet, žurku i izlazak u grad sa dečkom.

Iako ima samo 25 godina, Kajli već ima dvoje dece sa dečkom Travisom Skotom: ćerku Stormi i sina kojem je na kratko dala ime Vuk, ali se posle predomislila.

Kajli Džener
foto: Profimeida

Misterija oko njenog sina se i dalje raspreda, jer ga Kajli nikad nije prikazala na svojim mnogobrojnim Instagram i TikTok snimcima. Dok ćerku Stormi svuda vodi sa sobom, sina ne spominje od momenta od kada ga je rodila.

Svi se pitaju da li je dete dobro i da li Kajli svojim "glamuroznim" obajvama prikriva veliki problem koji ima sa detetom?

Kajli Džener, Trevis Skot
foto: Profimedia

Povodom njenog rođendana oglasila se i njena majka Kris Džener koja je na društvenim mrežama podelila video napravljen od fotografija Kajli, navodeći koliko je srećna zbog svog "najbogatijeg i najvelikodušnijeg deteta".

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs