koji vam je najlepši?

15 TURSKIH ZAVODNIKA ZA KOJIMA ŽENE SEKU VENE: Ne zna se koji je zgodniji, a jedan je poreklom iz Srbije

Turski glumci slove za velike šmekere i zavodnike i imaju armiju obožavateljki. Pogledajte koji su najpopularniji među lepšim polom.

Celebrities
10:00h Autor:
15 TURSKIH ZAVODNIKA ZA KOJIMA ŽENE SEKU VENE: Ne zna se koji je zgodniji, a jedan je poreklom iz Srbije
Ko su najpoželjniji turski glumci?, Foto: Profimedia

Turske serije ne samo da su se odomaćile u našim domovima, već su i turski glumci, postali među omiljenim kod žena iz Srbije.

Pripadnice lepšeg pola lude za turskim zavodnicima i šmekerima, a u nastavku saznajte kojih 15 muškaraca slove za najzgodnije i najpoželjnije.

1. Tolgahan Sajišman

Zvezda serije „Crni biser” ima 40 godina i uvek je bio u top formi, a s obzirom na to da je igrao boksera u seriji „Šampion” i intenzivno se pripremao za tu ulogu, zaista izgleda fenomenalno.

Tolgahana je srpska publika obožavala i u seriji "Zabranjena ljubav" u kojoj je tumačio glavnu ulogu, a zanimljivo je i da je ovom turskom glumcu i modelu prva partnerka bila naša Emina Jahović koja je svoju prvu ulogu tada imala u seriji " Polje lala".

2. Šukru Ozildiz

Glumac i i model Šuku Ozildis (34) važi za velikog zavodnika u svojoj domovini. Visok je 190 centrimetra i kad god objavi fotografije na Instagram, obožavateljke ga obasipaju komplimentima na račun izgleda.

Domaćoj publici poznat je po ulozi (dvojice) braće u seriji "Ponovo rođen" i u seriji "Zavet".

Osim talenta za umetnost, Ozjildiza krasi i zanimljiv modni stil, zbog čega ga često svrstavaju među najbolje odevene muškarce u Turskoj.

3. Ekin Mert Dajmaz

Od kada se prvi put pojavio na televiziji 2014. godine, ovaj glumac i model niže uloge za ulogom i ima armiju obožavateljki.

Pored stalnog rada na novim projektima, studira kineziologiju u Istanbulu. Želi da postane trener i stručnjak za fitnes.

4. Džan Jaman

Džan Jaman (32) kojeg mnogi nazivaju 'turskim Džejsonom Momoom', rođen je u Istanbulu 1989. godine, a korene vuče s Kosova i iz Severne Makedonije.

Važi za jednog od najomiljenijih turskih glumaca u domovini, ali i u svetu.

Zgodni Jaman trenutno živi u Italiji gde gradi karijeru, radeći na nekoliko projekata, od kojih je jedan uloga u rimejku Sandokana u kojem će igrati naslovnu ulogu. Jaman je po struci diplomirani pravnik i nekoliko godina je radio u struci.

O njegovom ljubavnom životu mediji su pisali kada je osvojio srce najpoznatije sportske novinarke na svetu Dilete Leote, ali ta veza nije opstala.

Izazvao je dosta pažnje u toku posete Grčkoj, Španiji, Italiji i Srbiji kada je došao da promoviše svoje projekte.

5. Burak Čelik

Buraka publika sa naših prostora pamti iz "Crne ruže", a on trenutno igra velikog ratnika u raskošnoj istorijskoj seriji "Osman".

Kada se kao 22-godišnjak pojavio u "Crnoj ruži", plavooki Burak je odmah postao novi seks simbol. Bavi se raznim sportovima i u sjajnoj je formi.

6. Alp Navruz

Jedan je od najbolje plaćenih turskih glumaca i modela, a kod nas se proslavio ulogom u seriji "Fazilet i njene ćerke".

Diplomirao je tursku književnost i jezik, a od prvog pojavljivanja na televiziji 2016. godine snimio je sedam serija i jedan film. Danas bira šta želi da radi.

7. Berk Atan

Još jedan prilično visok turski glumac, 189 centimetara, ne čudi što ovaj tridesetogodišnjak, pored glume, dobija i brojne angažmane kao model za prestižne brendove.

Od detinjstva se bavi sportom, kao i cela njegova porodica, a karijeru u fudbalu ostavio je zbog glume i manekenstva.

8. Čaglar Ertugrul

Plavooki Čaglar osvojio je srca publike u seriji "Fazilet i njene kćeri". Ovaj glumac visok 188 centimetara održava vrhunsku kondiciju plivanjem i košarkom.

Pored diplome glume, ima i diplomu mašinskog inženjera, a oduševio se u seriji o turskoj tajnoj službi „Teskilat” u kojoj trenutno glumi.

9. Deniz Kan Aktaš

Ovaj 28-godišnjak iza sebe ima desetak uspešnih projekata, a najpoznatiji je po ulozi u seriji "Pozovi mog agenta".

Pre nego što je zakoračio u glumački svet, Aktaš je završio studije brodogradnje i mašinstva u Istanbulu. Glumi i u pozorištu, a poslednja mu je uloga bila Romea u „Romeu i Juliji”.

10. Engin Akjurek

Mnogima omiljeni turski glumac u Srbiji, a obožavan u domovini. Glumio je u nekim od najgledanijih turskih projekata kao što su "Ambasadorova ćerka" i "Izgubljena čast".

Ima veoma strog režim vežbanja i to se vidi u njegovoj vrhunskoj formi. Diplomirao je istoriju, piše knjige, a sve više ga zanima ideja o režiji i pisanju scenarija za serije.

11. Furkan Andič

Naši gledaoci pamte ovog mladog glumca sa početka karijere kada je igrao jednu od glavnih uloga u seriji "Anđeli”.

Andić često radi kao model, pa nije ni čudo što održava vrhunsku formu. Bavi se raznim sportovima, redovno radi u teretani, ali se bavi i jogom.

12. Ibrahim Čelikkol

Ljubitelj svih sportova, od veslanja do skijanja, 40-godišnji glumac je u vrhunskoj formi. Poznat je po ulogama u serijama "Iffet" i "Milost".

Svoje mišiće, ali i intenzivan i naporan rad na njima Čelikkol redovno pokazuje na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ga prati 2,3 miliona ljudi.

13. Kerem Bursin

Trenutno najveća turska zvezda van svoje domovine. Mišićavi, plavokosi i svetlooki glumac, zvezda letnjeg hita "Miriše na ljubav", bavi se raznim sportovima, i to se vidi.

Svakodnevno vežba, ima razrađen program rada u teretani i van nje, posebnu ishranu.

14. Serkan Čajoglu

Ovaj glumac sa neodoljivim osmehom i još neodoljivijim mišićima poznat je pasioniranim gledaocima turskih serija kao što je "Prsten". Rođen je u Nemačkoj, gde je završio studije ekonomije.

Međutim, godinama je radio kao model, pojavio se u nekoliko spotova, a zatim odlučio da se potpuno posveti glumi.

15. Jigit Kiraci

Ovog šarmantnog glumca, zaljubljenika u vodene sportove i opuštanje uz muziku gledaoci su upoznali pre nekoliko godina u ulozi Merta u seriji "Rat ruža".

Sada se vratio na male ekrane u velikom hitu "Prevara".

Završio je studije marketinga, ali kada je shvatio da to nije za njega, upisao je kurs glum, a prvu ulogu dobio 30. godini.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs