Šokantno

OTAC NAJBOGATIJEG ČOVEKA NAPRAVIO DETE PASTORKI: Ona ima 35, a on 76 godina! Sa njenom majkom bio u braku 18 godina

Otac Ilona Maska, Erol Mask vodi se jednom filozofijom: "Jedina stvar zbog koje smo na Zemlji je da se razmnožavamo"

Celebrities
Autor:
OTAC NAJBOGATIJEG ČOVEKA NAPRAVIO DETE PASTORKI: Ona ima 35, a on 76 godina! Sa njenom majkom bio u braku 18 godina
Erol Mask i Jana, Foto: Profimedia/ Printscreen/Instagram

Dokaz izreka da "jabuka ne pada daleko od stabla" i "kakav otac, takav sin" su Erol i Ilon Mask. Naime, otac najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska, Erol Mask je dobio dete u 76. godini.

Samo par dana od kako se saznalo da je Ilon Mask dobio blizance sa jednom od direktorki u njegovoj kompaniji, pojavila se informacija da je i Erol dobio ćerku i to sa svojom pastorkom Janom koja mu je pre nekoliko godina rodila i sina, piše Wanted.

Erol Mask je Janu Bezidenhut (35) upoznao kada je imala samo četiri godine, kada se oženio njenom majkom. Njena majka, Hede i Mask, bili su u braku 18 godina i imaju dvoje dece.

Erol Mask je za The Sun rekao da dete "nije bilo planirano", dodajući da su on i Bezidenhut živeli zajedno otprilike 18 meseci nakon rođenja njihovog prvog deteta. Oni više ne žive zajedno, ali "gaje ljubav jedno prema drugom", rekao je..

Stariji Mask je rekao da su njegove ćerke "šokirane" njegovom vezom sa Bezidenhutom, ali se pravdao rečima da nije Janu koja je tada imala 30 godina smatrao kao svoju pastorku, jer je ona dugo bila van porodice i odgajana je u drugoj kući.

Njujork post je objavio da je on bio otac ukupno sedmoro dece.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / News Sport

Inače, u međuvremenu se pojavila i informacija da je ćerkica rođena 2019. godine, ali da se tak sada saznalo za nju, ali potvrde za sada nema.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs