Neverovatno

ONE SU MAJSTORI SKANDALA: Jedna vadi rebra, druga operiše lice, treća je spremna na sve da bi njega zadržala...

Kardašijanke su odlučile - nova rijaliti serija će biti puna skandala

Celebrities
Autor:
ONE SU MAJSTORI SKANDALA: Jedna vadi rebra, druga operiše lice, treća je spremna na sve da bi njega zadržala...
Foto: Profimedia

Drama na crvenom tepihu - Kardašijanke su opet tu! Sinić se održala premijera novog rijalitija Hulu, gde će Kardašijanke opet da pokažu sve što imaju i umeju.

Ovaj put situacija se zahuktava:

Iza Kim Kardašijan je gadan razvod sa Kanje Vestom koji je javno maltretira, dok ona to ignoriše. U inat svima viđa se sa mladim Pitom Dejvisonom. I na premijeru nove serije o Kardašijanima došla je u njegovoj pratnji. Obučena u haljinu koja podseća na tečno srebro, Kim je pokazala svaku svoju oblinu. Uski struk dobijen vađenjem rebara i ovaj put je naglasio zadnjicu napunjenu implantima - ali Kim se ponaša kao da je na njoj sve prirodno.

Kardašijanke
foto: Profimedia

Umalo je došlo do skandala kada je najstarija sestra Kortni došla u pratnji muža Trevisa Barkera sa kojim se par dana ranije u pola noći venčala u Vegasu. Iako svi pričaju da brak nije verodostojan, ona kaže da je "njeno srce reklo DA!"

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Obučena u haljinu koja je otkrivala donji deo grudi i deo stomaka, Kortni je čvrsto držala za ruku Trevisa koji je uplovio u novi rijaliti srećan i zadovoljan, sa četvoro dece kao podrškom.

Samo par metara dalje, bivši dečko i otac troje Kortnine dece, Skot - pozirao je sa mladom devojkom koja je za ovu priliku ispunila ulogu. Poznato je da Skotu nije baš "legla" bračna sreća bivše devojke i partnerke.

A onda je došla Kloi u pratnji ćerkice Tru. Kloi je navodno prebolela Tristanove javne preljube. Sada je sama i srećna - a što je najvažnije prezgodna je. Da joj ta situacija nije baš tako "lako" došla, svedoči i činjenica da je ona potpuno promenila svoje lice.

Kardašijanke
foto: Profimedia

"Nije mi jasno zašto ljudi kažu da sam uradila 3 transplantacije lica - ja sam samo imala jednu operaciju nosa," kaže Kloi koja negira dalje estetske promene na svom izgledu.

Mama Kris Džener hodala je ponosno kao šefica kakva i jeste. U roze asamblu dominirala je crvenim tepihom. Iako je i sama imala bezbroj operacija, ona godine lepo nosi. U pratnji ličnog obezbeđenja, dečka Korija Gembela smeškala se kamerama ponosna jer zna jedno: njene ćerke će dati sve od sebe da skandale iz ličnog života donesu u šou i naprave spektakl!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs