Nisu dobro počeli

ŠTA SE DESILO ODMAH NAKON VENČANJA PRINCA ALBERTA I PRINCEZE ŠARLIN: Po jutru se dan poznaje...

Kakav će im biti brak, možda se moglo naslutiti od samog početka

Celebrities
Autor:
ŠTA SE DESILO ODMAH NAKON VENČANJA PRINCA ALBERTA I PRINCEZE ŠARLIN: Po jutru se dan poznaje...
Venčanje princeze Šarlin i princa Alberta 2011. godine, Foto: Profimedia

Princeza Šarlin je od početka svoje veze s monegaškim princom Albertom u središtu interesa medija, a sve se dodatno inteziviralo u poslednjih godinu dana, kada su je mnogi proglasili "najnesrećnijom evropskom princezom".

Medijske stupce punila je zbog svoje frizure, tužnog izraza lica, braka s Albertom, ali i zdravstvenih problema, stoga ne čudi da javnost s nestrpljenjem iščekuje još koji novi detalj iz njenog života.

I dok trenutno Šarlin i dalje boravi na nepoznatoj lokaciji, gde se oporavlja od zdravstvenih problema koji su je zadesili, mediji su pronašli novu zanimljivost vezanu za njen brak.

Već je dobro poznato da je nekadašnja južnoafrička plivačica čak tri puta pokušala da pobegne pre spektakularnog venčanja 2011. godine, koje je većim delom provela plačući i brišući suze, ali ono što su tek retki znali, podatak je i da su medeni mesec proveli razdvojeni.

Princ Albert, Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Naime, na bračno putovanje princ Albert poveo je svoju suprugu, princezu Šarlin u njenu rodnu Južnu Afriku, ali te dane proveli su u različim hotelima, udaljenim više od 15 kilometara jedno od drugoga.

Šarlin je odsela u Umhlanga Rocks-u, luksuznom rizortu na plaži, dok je Albert spavao u hotelu Hilton u Durbanu. Tada je to opravdano rečima kako princ želi da izbeći gužvu na putevima ujutro, kada odlazi na sastanke, zbog čega su spavali svako u svom hotelu.

Zašto i princeza Šarlin nije odsela sa njim u hotelu Hilton? Nešto nam u ovoj ne pije vodu...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs