Šuška se

IZGLEDA DA NEDA UKRADEN (71) IMA NOVOG DEČKA, A ON NIJE NI RAZVEDEN: Ne odustaje od ljubavi pod stare dane!

Priča se da se Neda skrasila, a evo ko je osvojio slavnu pevačicu

Celebrities
10:48h Autor:
IZGLEDA DA NEDA UKRADEN (71) IMA NOVOG DEČKA, A ON NIJE NI RAZVEDEN: Ne odustaje od ljubavi pod stare dane!
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Dečko Nede Ukraden, ako je verovati onome što se u poslednje vreme govorka u javnosti, je košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić, sa kojim se pevačica u poslednje vreme veoma zbližila.

Kako piše "Kurir" poznanstvo koje je počelo neobičnim spletom okolnosti zbližilo ih je, pa je on bio gost na promociji njenog albuma. Nekadašnji sportista već četiri meseca ne živi sa suprugom, a sve češće ga viđaju u društvu pevačice. Iako se međusobno veoma cene i poštuju, o svome odnosu nisu spremni da govore u javnosti.

"Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu," rekao je Slavnić.

Neda se slatko nasmejala i poručila:

"Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem."

Da podsetimo: Neda je bila u vezi sa Milanom Bilbijom 10 godina, a u braku tri godine nakon čega su se razveli. Ostali su u dobrim odnosima zbog ćerke Jelene. Milan je preminuo 2013. godine, a Neda nije mogla da ode na sahranu jer je sa zetom Pecom čuvala unuke bliznakinje Nedu i Aleksandru. K

asnije je dobila i unuka Dušana. Ima i psa Deja od koga se ne odvaja.

Neda se nije ponovo udavala jer nije pronašla osobu koja bi mogla da prati njen tempo života.

U medijima se spekulisalo da je Neda u vezi sa 40 godina mlađim čovekom, ali ona je to demantovala. Povezivali su je sa Sašom Popovićem i mužem Dragane Mirković, Tonijem, ali pevačica tvrdi da je sa njima u prijateljskim odnosima. Kaže da je čovek njenog života njen unuk koga obožava. Iako mnogi komentarišu da Neda suviše često posećuje plastičnog hirurga, ona tvrdi da dva puta godišnje ide na tretmane radio-talasima koji podmlađuju lice. U kozmetičkim salonima radi anticelulit programe i kavitaciju. Pije mnogo tečnosti, zdravo se hrani, trenira tenis, plivanje, redovno odlazi u teretanu i sa ponosom, u sedmoj deceniji života, može da se slika u kupaćem kostimu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs