NEVIĐENO

NAJSKANDALOZNIJI ISPAD MEGAN MARKL: Kraljevska porodica verovatno hoće u zemlju da propadne od SRAMOTE! (FOTO, VIDEO)

Da li biste mogli da zamislite vojvotkinju od Saseksa kako pije mleko iz flašice i jede kao veverica u televizijskoj emisiji? Sada se i to dogodilo.

Celebrities
Autor:
NAJSKANDALOZNIJI ISPAD MEGAN MARKL: Kraljevska porodica verovatno hoće u zemlju da propadne od SRAMOTE! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Ovih dana isplivala je informacija da Megan Markl i princ Hari nemaju nameru da Božić provedu s kraljicom Elizabetom i ostatkom porodice u Sandringemu. Iako je najpre delovalo da to nije bio očekivan potez s njihove strane, sada niko i ne misli da bi njih dvoje trebalo da se upute u Veliku Britaniju.

Vojvotkinja od Saseksa gostovala je u emisiji voditeljke Elen Dedženeres, a tom prilikom je najpre govorila o tome kako je srećna u Kaliforniji sa Harijem i njihovo dvoje dece, piše Glossy.

Kako su ocenili britanski mediji, ona je ponovo pokušala da se distancira od kraljevske porodice, a to je najviše učinila glumeći u skrivenoj kameri, gde je pokazala svoju najblesaviju stranu.

Megan je imala zadatak da se našali s uličnim prodavcima, i to tako što bi slušala svaku instrukciju koju joj je Elen šaputala na uho. Megan je na ulici prvo dodirnula svoj nos i lakat, pa uradila jedan čučanj, a onda je usledio pravi šou.

Producentkinja Eleninog šoua je uličnim prodavcima rekla da je ona pomoćnica Megan Markl i da želi normalno u kupovinu, te da je svi tretiraju normalno.

Megan je potom napravila šou; prvo je gledala kristale na štandu, a onda joj je Elen naredila da jedan stavi na glavu i počne da stenje.

Staviću ovo na svoju glavu — rekla je i zatvorila oči. — Ovo je divno — dodala je Megan.

Sledećem prodavcu, koji je prodavao ljute soseve, Megan je skakutala pred očima i raspitivala se za ovu hranu.

Dajte mamici da proba ovo! Moj dragi obožava ljute soseve — rekla je, pa počela da gricka čips kao veverica.

Nije pikantno, dajte mi nešto stvarno ljuto, mamica želi da se oljuti — vikala je Megan.

Mamici treba mleko — viknula je i izvadila iz torbe dečju flašicu s mlekom i počela je piti, a prodavac je bio u čudu.

Treću prodavačicu je pitala može li mamica da proba keks, pa i njega jela kao veverica, a onda je ispričala vic kome se sama naglas smejala, pa zbunila prodavačicu.

Megan Markl
foto: Profimedia

Svoj performans je završila time što je odlučila da pokaže kako zabavlja svoju decu, pa počela da pleše kao mačka i da — mjauče!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs