saznajte više

NIJE MEGAN MARKL JEDINA: 6 kraljevskih ličnosti koje su se oprobale u svetu glume, među kojima je i kraljica Elizabeta?!

Da li ste znali da je kraljica Elizabeta II odigrala ulogu sa Džejmsom Bondom kao glumačkim partnerom?

Vip priča
Autor:
NIJE MEGAN MARKL JEDINA: 6 kraljevskih ličnosti koje su se oprobale u svetu glume, među kojima je i kraljica Elizabeta?!
Foto: Printscreen Youtube / Olympics

Glumački počeci Megan Markl uvek će privlačiti pažnju, međutim, vojvotkinja od Saseksa nije jedina kraljevska ličnost koja je našla ispred kamera te oprobala u glumačkim vodama.

Kada se uzme u obzir čuveni britanski humor, možda možemo da pronađemo nekakvu konekciju između pripadnika dinastije Vindzor i megapopularne humorističke serije “Prijatelji” ili čuvenog filmskog serijala o Džejmsu Bondu sa kojim je povezan sam vrh britanske monarhije – kraljica Elizabeta II.

Zato, predlažemo da nastavite da čitate kako biste saznali o ovim zaista neobičnim i manje poznatim podacima o kraljevskim ličnostima koji su se našli na malim ili velikim ekranima.

MEGAN MARKL

Megan Markl
foto: Profimedia

Potvdimo, dakle, da je vojvotkinja od Saseksa je pre udaje za princa Harija bila zvezda serije “Odela”, a prethodno je glumila u nekoliko Hallmark filmova koji nisu ostvarili naročitu zapaženost.

Kada je napustila kraljevski dom, vratila se na veliko platno kao naratorka u Diznijevom filmu “Elephant”.

KRALJICA ELIZABETA II

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

U mini filmu o Džejmsu Bondu snimljenom za Olimpijske igre u Londonu 2012, Danijel Kreg je ispratio Njeno veličanstvo iz Bakingemske palate do helikoptera koji je čekao, a kraljica se tada spustila padobranom iz aviona na Olimpijski stadion.

PRINC VILIJAM

Princ Vilijam
foto: Profimedia

Tokom trajanja karantina u 2020, princ Vilijam se pojavio u komičnom skeču zajedno sa britanskim glumcem Stivenom Frajem u emisiji “Big Night In” na BBC-u, kako bi pomogao u prikupljanju novca za borbu protiv koronavirusa

PRINC ČARLS

Princ Čarls
foto: Reuters / Afolabi Sotunde

Poznato je da je princ Čarls bio glumac dok je studirao na Univerzitetu u Kembridžu. Ali od tada, prvi u liniji naslednika britanskog prestola jedino se pojavio u najdužoj britanskoj sapunici “Coronation Street”, igrajući sebe u specijalu povodom 40-godišnjice emitovanja.

PRINCEZA BEATRIS

Princeza Beatris
foto: Reuters / Pool

Evo kraljevskog preokreta: Princeza Beatris igrala je dvorsku damu kraljice Viktorije (Emili Blant) u filmu “Young Victoria” iz 2009. To je bila uloga u kojoj nije govorila, a njena majka, Sara Ferguson, bila je jedan od producenata filma.

Da sve bude zanimljivije, kraljica Viktorija je bila Beatričina pra-pra-pra-pra-prabaka.

SARA FERGUSON

Sara Ferguson
foto: Profimedia

Govoreći o popularnoj Fergi, ko se seća njene uloge ​​u sitkomu iz devedesetih - Prijatelja? Reč je o epizodi u kojoj družina ide u London na Rosovo venčanje, gde Džoji odlazi u razgledanje grada i nailazi na Saru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs