Bivši će još dugo biti u zatvoru

NAKON SKANDALA SVETSKIH RAZMERA, RAZVELA SE I OKRENULA DECI I POSLU: Njeno srce sada je osvojio čuveni zavodnik! (FOTO)

Tokom početka pandemije korona virusa, Džordžina je uplovila u vezu s oskarovcem Adrijenom Brodijem

Celebrities
Autor:
NAKON SKANDALA SVETSKIH RAZMERA, RAZVELA SE I OKRENULA DECI I POSLU: Njeno srce sada je osvojio čuveni zavodnik! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Adrijen Brodi (48) u ljubavnoj je vezi s Džordžinom Čepmen (45), bivšom suprugom producenta Harvija Vajnstina.

Nakon što je ceo svet ostao zgrožen zbog postupaka njenog supruga, Džordžina se i sama našla na meti kritika, a njeno ime neko vreme bilo je nezahvalno spominjati u strukturama visokog društva. Ali, nakon razvoda je ova modna dizajnerka i preduzetnica uspela da krene dalje i ponovo pronađe ljubav!

Naime, tokom početka pandemije korona virusa, Džordžina je uplovila u vezu s oskarovcem Adrijenom Brodijem. Iako su u vezi već više od godinu dana, tek sada su se javno pojavili zajedno, i to na premijeri filma "Clean", koji se premijerno prikazao na Tribeca Film Festivalu u Njujorku.

Džordžina Čepmen
foto: Profimedia

Koosnivačica modne kuće Marchesa zablistala je uz svog partnera u sjajnoj modnoj kombinaciji, a široki osmeh dao je do znanja da je sve nevolje zaista ostavila za sebe.

Džordžina se od Vajnstina zvanično razvela 2018. godine, nakon što su u javnost izašle optužbe niza žena koje je taj moćni producent seksualno zlostavljao. Bili su u braku 10 godina i imaju dvoje dece. Nakon skandala vezanog za njenog bivšeg muža, Džordžina se jedva oporavila od šoka. Išla je na terapiju i pokušala da spasi svoj uspešan posao i da se pobrine za decu, čiji otac je osuđen na dugu zatvorsku kaznu. Uspela je i uz poznatog glumca pronašla svoj novi početak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs