PLES SA ĐAVOLOM

Pevačica iskreno o PAKLU DROGE i kako je za dlaku IZBEGLA SMRT: Imala sam TRI MOŽDANA i jedan SRČANI UDAR!(VIDEO)

Nakon što je 2018. godine bila na rubu smrti zbog predoziranja, sada je o svemu odlučila da hrabro progovori, a detalji koje je prvi put otkrila šokirali su mnoge

Celebrities
Autor:
Pevačica iskreno o PAKLU DROGE i kako je za dlaku IZBEGLA SMRT: Imala sam TRI MOŽDANA i jedan SRČANI UDAR!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Pevačica Demi Lovato pre godinu dana vratila se na svetla pozornice, nakon što je u julu 2018. zamalo umrla, i to nakon što se u svome domu predozirala heroinom. Usledila je prava drama, a nakon što su lekari uspeli da se izbore za njen život, prebačena je u kliniku za odvikavanje gde je provela tri meseca.

Omiljena pevačica sada je opet 'stala na noge', a o svojoj borbi je snimila i dokumentarac "Dancing With The Devil". U najavi istog, 29-godišnjakinja je prvi puta progovorila o detaljima kobnog predoziranja, otkrivši, između ostalog, kako još i danas pati od teških posledica droge.

Demi Lovato
foto: Profimedia

"Imala sam tri moždana udara i srčani udar. Lekari su mi rekli da imam još pet do 10 minuta života", otkrila je Demi koja se i danas bori s posledicama. "

Imam oštećenje mozga i danas se borim s tim. Ne vozim automobil jer imam slepe tačke u vidnom polju. Takođe, dugo vremena sam teško čitala. Bila je velika stvar kad sam uspela da pročitam knjigu, što je bilo dva meseca kasnije jer mi je vid bio zamagljen", otkrila je Demi, piše magazin People.

Dodala je i kako oseća da su posledice još uvek tu da je podsete šta bi se moglo dogoditi ako se ikada vrati na 'mračno mesto'. 'Zahvalna sam na tim podsetnicima, ali takođe sam zahvalna i što sam neko ko nije morao biti dugo na odvikavanju', rekla je popularna pevačica koja je u novembru prošle godine prekinula veridbu sa 29-godišnjim glumcem Maksom Ehrikom, svega dva meseca nakon što je kleknuo pred nju i postavio joj sudbonosno pitanje.

Demi i Maks objavili su da su u vezi u aprilu prošle godine, a četiri meseca kasnije desila se i veridba. Pevačica koja je od detinjstva patila od depresije i suicidalnih misli, javno je davala do znanja da se nikada u životu nije osećala srećnije i voljenije, čak je kupila i venčanicu, a onda je sve šokirao njihov nagli prekid. Izvori bliski paru rekli su tada za američke medije kako je za pucanje veze ponajviše bila kriva njihova fizička razdvojenost zbog poslovnih obaveza.

Demi Lovato
foto: Reuters

Podsetimo, Demina borba s drogom počela je 2012. godine i od tada vodi bitku s drogama i alkoholom, a sve je kulminiralo u julu 2018. godine, kada je dotakla dno i u paklu zavisnosti gotovo izgubila život. Kroz sve ove godine Demi je otvoreno pričala o svojoj borbi s raznim zavisnostima, bulimijom, samopovređivanjem i bipolarnim poremećajem, a o detaljima je progovorila u dokumentarcu "Simply Complicated". Srećom, uspela je da se izvuče iz pakla zavisnosti i svoj život 'dovede u red', te je sve ostavila bez daha kada je nedavno, dve godine nakon predoziranja, na dodeli nagrada Gremi premijerno otpevala pesmu 'Anyone', koju je napisala pre predoziranja. Već nakon prvog stiha 27-godišnja pevačica prestala je da peva zbog silnih nakupljenih osećanja. Kad se malo pribrala, krenula je da peva pesmu od početka i oduševila publiku sirovim emocijama koje su prštale iz nje, a dojam je pojačala prekrasnom belom haljinom koja je oduzimala dah.

(Stil.kurir.rs/Story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs