NISU NEKI MAJSTORI

Kejt Hadson i Gvinet Paltrou oplele po holivudskim frajerima: Glumice otkrile koje kolege se najgore ljube!

Čuti kritike na sopstveni račun nikome se ne sviđa, a naročito ne mačo muškarcima Holivuda kada koleginice opletu po njima i svetu otkriju - kako se loše ljube.

Celebrities
Autor:
Kejt Hadson i Gvinet Paltrou oplele po holivudskim frajerima: Glumice otkrile koje kolege se najgore ljube!
Foto: Profimedia

E upravo taj scenario odvio se u stvarnim životima dvojice holivudskih zavodnika koje su razotkrile Kejt Hadson i Gvinet Paltrou.

Holivudske plavuše Kejt Hadson i Gvinet Paltrou svojim su poslednjim izjavama razočarale milione žena širom sveta, otkrivši kako su neki od njihovih muških kolega stvarno loši ljubavnici. Poljupci koje su razmenili zbog filmskih uloga toliko su bili razočaravajući da su im se urezale u sećanje.

"Iskreno, imam osećaj da nikada nisam imala savršeni filmski poljubac. Mislim da je trebalo da ih imam, ali nisam", rekla je Kejt Hadson gostujući u podkastu 'The Goop Podcast" koleginice Gvinet Paltrou.

Zatim se osvrnula na filmske intimne scene sa Metjuom Mekonahijem, sa kojim je glumila u filmovima "Kako se rešiti frajera za 10 dana", i " Nije zlato sve što sija".

"Kad god sam se poljubila s njim, kako da ti kažem, kad treba nešto da se dogodi, oseti, onda se pojavi nalet vetra. Na primer, kad smo se ljubili u filmu "Nije zlato sve što sja" stajali smo iznad okeana, doživeli smo avionsku nesreću, a njemu je po licu bila slina".

Na pitanje da li više posmatra Metjua kao brata nego kao nekoga s kim bi bila u ljubavnoj vezi, Kejt je odgovorila da se ponekad tako oseća, ali ne uvek.

Tada je i sama Gvinet Paltrou priznala kako je tokom ljubljenja sa kolegom Robertom Dauni Džuniorom (55) imala isti osećaj.

"Kada sam se poljubila sa njim, pomislila sam u sebi: 'Ma šališ se. Ovo je bukvalno kao da ljubim brata!''

Holivudskog miljenika život nije mazio:Živeo kao beskućnik, jedva spajao kraj s krajem,a onda je jedan dan promenio sve!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs