Muzej Madam Tiso odvojio Hari i Megan od ostatka kraljevske porodice: Najavili povlačenje, a kazne već stižu!

Celebrities
Autor:
Muzej Madam Tiso odvojio Hari i Megan od ostatka kraljevske porodice: Najavili povlačenje, a kazne već stižu!
Foto: Profimedia

Čuveni londonski muzej voštanih figura "Madam Tiso", gde je izloženo 250 figura istaknutih ličnosti sveta, već danas se potrudio da odvoji princa Harija i Megan Markl od ostale kraljevske porodice posle njihove najave da se povlače sa kraljevskih dužnosti.

Ako je verovati britanskim medijima, njihova iznenadna najava o povlačenju potresla je Bakingemsku palatu. Muzej nije želeo da ta neizvesna situacija ostane i u njegovom okviru. Tek nekoliko sati nakon objave, muzej "Madam Tiso" je izabrao da odmah deluje i da kazni njihovu neposlušnost.

"Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice", rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis.

On je dodao da će te dve ličnosti koje su medju najpopularnijim ostati među važnim eksponatima muzeja, i da "Madam Tiso" sa pažnjom prati šta će im doneti buduće životno "poglavlje".

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su da planiraju da se povuku sa kraljevskih dužnosti, te da žele finansijski da postanu nezavisni, i da se posvete humanitarnom radu. Takođe su naveli da deo godine žele da provode u Severnoj Americi što je šokiralo ceo svet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs