PAPARACI ZABELEŽILI

Uslikani u Los Anđelesu kako se strasno ljube: Ovo je novi dečko Lejdi Gage! (FOTO)

Dok su paparaci imali pune ruke posla, ona nije marila za to, već se prepustila svojim osećanjima

Celebrities
Autor:
Uslikani u Los Anđelesu kako se strasno ljube: Ovo je novi dečko Lejdi Gage! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lejdi Gaga (33) je uslikana na ručku u Los Anđelesu, na kojem je naočigled svih ljubila sa inženjerom zvuka Danijelom Hortonom (37). Ljudi koji su se zatekli na tom mestu tvrde kako su se ponašali kao pravi ljubavni par i da su više puta razmenjivali nežnosti, prenosi "People".

Kontroverzna pevačica je na ručak došla oskudno odevena u crnom kratkom šortsu i topu ispod kojeg nije nosila brushalter, a zanimljivo je da je i on izabrao tamne boje prilikom sklapanja odevne kombinacije.

"Ljubili su se i šaputali su. Ironično, sedela je na terasi, odmah uz stepenice pa joj je očigledno bilo svejedno hoće li je neko videti. Izgledala je jako srećno u njegovom društvu", rekao je izvor koji se zatekao na istom mestu.

Kako "People" dalje navodi, Lejdi Gaga i Danijel (37) sarađuju od novembra 2018. godine. On je vlasnik konsultantske firme za audio inženjering i ranije je sarađivao sa brojnim slavnim imenima poput Bruna Marsa, Džastina Timberlejka...

Drugi tvrdi kako je par ručao oko sat vremena i da s vodili zanimljive razgovore.

Lejdi Gaga je očigledno prebolela bivšeg verenika Kristijana Karina (50), a izgleda da između nje i Bredli Kupera (44) nije bilo ništa više od prijateljstva.

Nedavno su se pojavile spekulacije kako bi Lejdi Gaga trebalo da odigra ulogu u filmu o kompozitoru Leonardu Bernštajnu, koji režira upravo Bredli Kuper, ali ga je pevačica navodno odbila.

"Lejdi Gaga neće imati ulogu u novom filmu", rekao je izvor blizak pevačici i glumcu. Pevačica je navodno odbila glumca zbog tračeva i prevelike prašine koja se digla oko njihovih uloga. Jedan od razloga je i raskid Bredlija i ruske manekenke Irine Šajk.

Podsetimo, otkako su Bredli i Lejdi Gaga snimili film 'Zvezda je rođena', počee su priče glumac vara Irinu s pevačicom. Te spekulacije su dodatno podgrejane nakon što je ona raskinula veridbu, a ubrzo nakon toga, i glumac se razišao od manekenke.

Tek što se Irina Šajk odselila: Lejdi Gaga se useljava u kuću Bredlija Kupera!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs