Opet ga proglasili mrtvim

Aca Lukas: Moj ubica krije se u Americi!

Strašno je šta rade bolesni umovi. Ne znam kako je moguće da to nekome padne na pamet. Ali važno je da se stane na put bolesniku - rekao je pevač
Celebrities
07:00h
Aca Lukas: Moj ubica krije se u Americi!
Foto: Kurir Arhiva

Na portalima je opet osvanula vest da je Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, poginuo u saobraćajnoj nesreći, što je izazvalo burne reakcije fanova i opštu konfuziju, jer niko nije znao da li je ova informacija tačna. Srećom, vest je neistinita i Aca ju je ubrzo demantovao, a osoba koja je vest objavila se nalazi u Americi i biće krivično gonjena.

Naime, u proteklih nekoliko godina više puta je objavljivana vest o pevačevoj smrti, tako da ovo nije prvi put da je Aca Lukas lažno proglašen mrtvim. Međutim, ovog puta nadledžni organi su uz pomoć IP adrese, sa koje je objavljena vest, uspeli da otkriju lokaciju osobe koja širi lažne informacije po ko zna koji put.

OVDE pročitajte šta je Aca Lukas rekao o supruzi Sonji!

Prema njihovim saznanjima, ta osoba se nalazi u Americi, ali još uvek nije poznat njen identitet.

"Strašno je šta rade bolesni umovi. Ne znam kako je moguće da to nekome padne na pamet. Ali važno je da se stane na put bolesniku. Otkriveno je da je ta osoba u Americi", rekao je pevač.

Aca je, izrevoltiran vešću o svojoj smrti, poručio krivcu da ne samo njemu nego i njegovoj užoj i široj familiji želi isto ono što je o njemu napisao.

"I njemu, i njegovoj ženi, roditeljima, deci, babama, dedama, stričevima i celoj familiji želim ono što piše o meni", zaključio je Lukas.

Podsetimo, 2012. godine je prvi put objavljeno da je Aca poginuo, da bi samo godinu dana kasnije internet ponovo bio preplavljen informacijom da je Vuksanović mrtav. Pevač je tada demantovao vest:

Dečak iz filma sam u kući proglašen mrtvim - Surova šala po drugi put!

"Evo, vraćam se sa sopstvene sahrane. Baš odavno nisu pričali da sam poginuo ili umro, mislim da ima već godinu dana", šaljivo je rekao Aca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs