Podrška prijatelja

Operisana supruga Aca Pejovića: Ceca i Lukas celu noć bili uz kolegu!

Ceca nije htela da ostavi prijatelja u teškim trenucima. Njoj nije bilo lako da ga gleda slomljenog i sve vreme ga je hrabrila da će s Biljom biti sve u redu i da će dobiti ovu bitku - kaže izvor
Vesti
12:00h Autor:
Operisana supruga Aca Pejovića: Ceca i Lukas celu noć bili uz kolegu!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevač Aco Pejović, koji zbog bolesti supruge Biljane prolazi kroz najteži period u životu, pored vere, utehu pronalazi i u društvu najbližih prijatelja, koji su sve vreme uz njega.

Tako je bilo i u utorak, kad je njegova žena hitno operisana od aneurizme na Kliničkom centru. Te noći do pet sati ujutru s njim su bili Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić. Prema rečima našeg sagovornika, čim je čula da je Acina žena na operacionom stolu, Ceca je otišla u bolnicu kako bi bila uz svog druga.

"Ceca nije htela da ostavi prijatelja u teškim trenucima. Njoj nije bilo lako da ga gleda slomljenog i sve vreme ga je hrabrila da će s Biljom biti sve u redu i da će dobiti ovu bitku. Tu su bile i ostale Pejovićeve kolege koje su s njim u čekaonici nestrpljivo čekale da lekari izađu iz operacione sale i saopšte im kako je prošla operacija. Svi su mu govorili da je Bilja jaka žena i da će izdržati. On je bio van sebe", otkriva naš izvor.

Kolege su i dalje u stalnom kontaktu s Pejovićem i prate Biljanino stanje. Kako saznajemo, ona se oseća bolje, počela je da komunicira i smeje se. Ako sve bude kako lekari prognoziraju, danas bi trebalo da je prebace iz šok-sobe na odeljenje.

Aco, koji se svakog dana moli i pali sveće za Biljanino ozdravljenje, i juče je u popodnevnim satima posetio suprugu u bolnici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs