KEJTI PERI I RIJANA SU POSTALE IKONE OVOGODIŠNJE MET GALE: Njihove haljine su oduvale sve, a uopšte nisu ni bile tamo

Veštačka inteligencija polako menja svet, došli smo do toga da čak možemo biti i na dva mesta u isto vreme, barem prividno i to su ove dve zvazde iskoristile

Celebrities
KEJTI PERI I RIJANA SU POSTALE IKONE OVOGODIŠNJE MET GALE: Njihove haljine su oduvale sve, a uopšte nisu ni bile tamo
Foto: Printscreen instagram / KATY PERRY

Kejti Peri i Rijana izgledale su zapanjujuće na Met Gala 2024. koja se održala 6. maja. Jedini problem je što nikada nisu zapravo bile fizički prisutne u Metropoliten muzeju umetnosti u Njujorku, na najvećoj godišnjoj pozornici mode.

Od ponedeljka društvenim mrežama kruže fotografije pevačice ​​iz Kalifornije koja nosi haljinu koja se savršeno uklapa u temu „Bašta vremena“. A na svojoj Instagram stranici, Kejti je podelila čitav niz fotografija sebe kako korača na čuvenim stepenicama Meta, pored snimka na kojem snima muziku u studiju.

„Nisam mogla da stignem do MET, morala sam da radim“, napisala je 39-godišnja pevačica.

Slike pevačice koje su naizgled prisustvovale proslavi visokog profila čak su prevarile i njenu majku Meri Peri, koja je svojoj ćerki poslala poruku: „Nisam znala da si išla na MET.

Kako se ispostavilo, slike Kejti koja prisustvuje svečanosti je generisala veštačka inteligencija (AI), što je muzičarka potvrdila u svojoj objavi na Instagramu.

Ovo je na kraju zbunilo mnoge fanove koji su bili uzbuđeni što vide kako njihova omiljena slavna osoba izlazi na crveni tepih na najprestižnijem modnom događaju na svetu.

Još jedna slika dodatno je izazvala nesporazume, jer se tvrdilo da je Rijana upravo stigla na godišnju akciju prikupljanja sredstava.

Viralni post na društvenoj mreži X (ranije poznat kao Tviter) pokazao je 36-godišnju pevačicu obučenu u impresivnu haljinu koja podseća na drvo ili visoku travu, savršeno se uklapajući u temu Meta.

Ipak, komentari sa društvenih mrežaza pojašnjavaju sve: „Ovo je ili veštačka inteligencija ili digitalno izmenjena fotografija"

Rijana nije mogla da se prošeta crvenim tepihom Met Gala 2024 nakon što je obolela od gripa, potvrdio je njen predstavnik za javnost.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs