Elegantna i ponosna porodica

Krštenje princeze Šarlot: Nestašni Džordž ukrao svu pažnju! (FOTO, VIDEO)

Jučerašnji dan ispisan je zlatnim slovima u istoriji britanske kraljevske porodice, jer je na imanju kraljice Elizabete u Sandringamu krštena mala princeza Šarlot
Vip priča
12:22h Autor:
Krštenje princeze Šarlot: Nestašni Džordž ukrao svu pažnju! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters/Pool
1 / 9 Foto: Reuters/Pool

Hodajući polako u nedelju prema crkvi Svete Marije Magdalene, princ Vilijam, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njihova deca, princ Džordž i princeza Šarlot krenuli su na veliku svečanost - krštenje najmlađeg člana britanske kraljevske porodice u Sandringamu, na imanju kraljice Elizabete.

Nikad prežaljena princeza: Dajana bi danas napunila 54 godine! (FOTO)

Ponosni i nasmejani roditelji nisu krili radost povodom velikog događaja, a ništa manje srećni nisu bili i mnogobrojni okupljeni obožavaoci britanske kraljevske porodice koji su satima strpljivo čekali ispred crkve da vide svoje cenjene monarhe.

Kejt i Vilijam ovim potezom sve iznenadili: Britanci plaču od sreće!

Malenu Šarlot, staru 9 nedelja, mama Kejt je gurala u elegantnim starinskim kolicima, a za tu priliku obukli su joj svečanu haljinu koju je pre nepune dve godine na svom krštenju nosio njen stariji brat Džordž.

Svet upoznao malenu britansku princezu: Ovako je protekao njen prvi dan! (FOTO, VIDEO)

Haljina je, inače, kopija originala koji se za tu priliku nosi u britanskoj kraljevskoj porodici još od kraja 19. veka, a kojeg je poslednji nosio Šarlotin otac, princ Vilijam.

Mama Kejt je blistala u belom mantilu sa potpisom modne kuće Aleksandar Mekvin i svojim omiljenim štiklama u boji kože, a na glavi je nosila efektan beli šešir. Uz sve to, imala je i diskretne aksesoare - dijamantske minđuše i identičan privezak na ogrlici.

Njihov život je bajka: 10 običnih žena koje su se udale za prinčeve! (FOTO)

Princ Vilijam je nosio elegantno teget odelo, plavu košulju i crvenu kravatu. Međutim, čini se da je svu pažnju ukrao nestašni princ Džordž.

Lepota sa dvora: Ovako su se negovale žene plave krvi!

U crvenom šortsu i beloj košulji sa vezom, mališan se uopšte nije uplašio gužve, već je sa ponosom često zavirivao u kolica, pazeći na svoju mlađu sestru.

Neodoljiv prizor brata i sestre: Fotografija princa Džordža i princeze Šarlot osvaja svet! (FOTO)

Zaštitnički je stavio svoju ručicu na Šarlotina kolica i stalno proveravao da li mu je sestra i dalje tu.

Oštrom oku poznavalaca prilika u britanskoj kraljevskoj porodici nije promakao jedan zanimljiv detalj. Naime, princ Džordž je nosio gotovo identičnu kombinaciju koju je pre 30 godina nosio njegov otac Vilijam, kada je prvi put otišao u porodilište da upozna tek rođenog brata Harija.

Pismo princa Harija rasplakalo javnost: Tragedija koju ne može da preboli! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džorždovom šarmu nije odolela čak sama kraljica Elizabeta, koja je u čast krštenja svoje praunuke obukla roze mantil i nosila šešir identične boje.

Žena ratnik još od detinjstva: Druga strana života kraljice Elizabete II! (FOTO)

Nakon kratkotrajnog razgovora sa Džordžom, kraljica nije propustila priliku da se divi i Šarlot.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs