Oporavlja se odlično

Ivana Negativ nakon srčanog udara: Biću na dijeti do kraja života

Da je zaista dobro, Ivana je potvrdila i sama tako što je okačila svoju fotografiju na Instagramu
Vip priča
11:32h Autor:
Ivana Negativ nakon srčanog udara: Biću na dijeti do kraja života
Foto: Instagram / Ivana Peters

Pevačica Ivana Peters uspešno se oporavlja nakon što je pre mesec dana preživela srčani udar i ugradnju stenta.

Da je zaista dobro, Ivana je potvrdila i sama tako što je okačila svoju fotografiju na Instagramu. Na selfiju se vidi da pevačica dobro izgleda, ali i da je drastično smršala. Ljudi koji su joj bliski kažu da se Ivana oseća sjajno, ali da strogo mora da se pridržava saveta lekara.

A photo posted by ivana (@ivanapeters) on Apr 8, 2015 at 8:34am PDT

"Posle ugradnje stenta Ivana je ozbiljnije shvatila život. Oporavlja se odlično, ali mora da poštuje sve što joj je lekar rekao. Zabrane se posebno odnose na ishranu. To znači da više ne sme da jede masnu hranu i slatkiše. Morala je da promeni i svakodnevne navike. Mnogo je mirnija nego ranije, ali se polako vraća poslovnim obavezama koje ima u školici pevanja", kaže za „Blic“ izvor blizak pevačici.

Podsetimo, Ivani je sredinom marta pozlilo na snimanju jedne emisije. Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu. Ustanovljeno je da ima srčani udar. Odmah je operisana i ugrađen joj je stent.

Ivana je najveću podršku dobila od bliskih prijateljica Leontine Vukovanović i Tijane Dapčević.

"Biće ona dobro, Ivana je žena zmaj. To je mali problem koji je zadesio njenu čuku. Ima dobro srce i dušu, izdržaće i izaći kao pobednik", poručila je Tijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs