Probajte

Piletina sa tikvicama i pavlakom: Savršen ručak gotov za pola sata! (RECEPT)

Možete je jesti samu ili poslužiti uz testeninu!

Recepti 09.01.2019. - 21:42h Autor: mondo.rs
Foto: Shutterstock

Isprobajte recept za piletinu sa tikvicama i pavlakom i to će vam uskoro postati omiljeno jelo.

 

Sastojci:

 

Jedna pileća prsa, jedna manja tikvica, jedna kisela pavlaka, dve kašike susam, manja glavica crnog luka, so, začini po želji

Priprema:

 

Najpre otkoštajte pileća prsa, a zatim meso isecite na kockice, pa ih pospite solju i začinima po želji.

U tiganj sipajte malo ulja, propržite luk, a zatim dodajte meso.

 

Smanjite na srednju vatru i ostavite da se prži desetak minuta, pa dodajte tikvicu koju ćete pre toga iseći na kokcice.

 

Ostavite da se krčka još desetak minuta, da sok koji otpuštaju tikvice omekša meso.

 

U posudu stavite pavlaku i susam, izmešajte, pa dodajte u tiganj. Kada su svi sastojci stavljeni u tiganj, jelo se krčka još sedam-osam minuta.


Ručak gotov za 20 minuta: Piletina sa terijaki sosom osvojiće vas na prvi zalogaj! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.