Malo drugačija

Posna sarma sa ajvarom i prazilukom: Ovaj recept će vam postati omiljen!

Fenomenalna kombinacija povrća

Recepti 18.12.2018. - 09:37h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: listovi kiselog kupusa, 200 g heljde, 100 g pirinča, 1 manji celer, 1 šargarepa, 1 manji krompir, mlevena paprika, biber, so, 1 glavica belog luka, 2 glavice crnog luka, manji praziluk, veza peršuna, 2 kašike ajvara, maslinovo

ulje.

Slovenački biser: Ovo je najukusnija krempita ikada! (RECEPT)

Priprema: Na ulju propržiti sitno seckan crni luk i praziluk, dodati sitno seckanu šargarepu. Dodati celer, krompir, mlevenu papriku, iseckan beli luk, biber, so, opranu heljdu, pirinač i iseckan peršunov list.


Sve izmešati, zavijati sarmu i ređati uspravno u šerpu. Naliti vodu i kuvati dok kupus ne omekša.

 

(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...