Spremna za čas

Posna bela torta puna čokolade: Ko god je probao, tražio je još jedno parče! (RECEPT)

Zasladite post

Recepti 17.12.2018. - 16:45h Autor: recepti.com
Foto: Profimedia

Sastojci: 1 pakovanje rozen kora, 1 l sojinog mleka sa ukusom vanile, 3 kesice pudinga sa ukusom slatke pavlake, 200 g bele posne čokolade, 250 g margarina, 200 g šećera u prahu, 200 g pečenog mlevenog lešnika, 800 g posnog šlaga.

 

Priprema: Puding razmutiti u malo hladnog sojinog mleka (možete dodati 2-3 kašike šećera). Ostatak sojinog mleka staviti da provri i zakuvati puding. Skloniti sa vatre i u vruće umešati čokoladu izlomljenu na kockice i mešati dok se ne otopi. Ostaviti da se ohladi.

 

Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu. Ohlađen puding sjediniti sa šećerom u prahu u penastu masu. Zatim dodati lešnik i umutiti još malo.

 

Posebno umutiti posni šlag sa vodom. Filovati na sledeći način: kora-fil-posni šlag, i tako dok se ne potroši sav materijal. Završite šlagom.

 

Prijatno!

 

Slovenački biser: Ovo je najukusnija krempita ikada! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...