isprobajte

Najbogatiji posni obrok: Hrskavi šaran i krompir salata! (RECEPT)

Posna hrana može biti i ukusna i bogata, a ovaj ručak je čist dokaz

Recepti 05.12.2018. - 13:24h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Za prženog šarana potrebno je: 700 gr očišćenog i isečenog šarana; so; aleva paprika; 4 kašike pšeničnog brašna; 4 kašike kukuruznog brašna; ulje.

 

Priprema: Ribu dobro posoliti. Na pek papir staviti i kukuruzno i pšenično brašno i alevu papriku i dobro izmešati. Ribu staviti u brašno i dobro je uvaljati pa istresti od viška brašna. Pržiti u vrelom ulju. Vaditi na papirne salvete kako bi se ocedila masnoća.

 

Džumbus paprikaš: Tradicionalno posno jelo! (RECEPT)

foto: Bakina kuhinja

 

Za krompir salatu potrebno je: 500 gr krompira; so; biber; ulje; jabukovo sirće; peršunov list.

 

Priprema: Krompir skuvati u ljusci očistiti i iseći. Posoliti dodati sirće, ulje, biber, peršun i sve izmešati. Služiti uz ribu kao prilog.

 

Izvor: Kod bake u gostima

 

Nećete verovati da je ovo posno jelo: Najukusnija krem supa, bez kapi ulja! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.