Probajte

Sočne krmenadle iz rerne: Tajna je u jednom sastojku! (RECEPT)

Savršeno idu uz pire krompir

Recepti 13.10.2018. - 19:53h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci:

 

2 krmenadle ( može i više), ulje, so, biber, suvi začin, 1 -2 kašike brašna, malo karija, malo senfa, 1 kašika ajvara, 1 veći čen belog luka

Priprema:

 

Krmenadle dobro izlupati posoliti, dodati začin, biber i senf pa svaku uvaljati u brašno. Propržiti na ulju da porumene sa obe strane.

 

U tom ulju propržiti malo brašna pa dodati ajvar i jednu šolju vode.

 

Premazati tepsiju uljem pa poređati krmenadle i preliti sa tom mešavinom. Preko naseckati beli luk.

 

Peći na 200-220 stepeni stepeni oko 40-45 min.

 

Servirati uz krompir pire.

 

Prijatno!

 

Izvor: Kod bake u gostima

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...