Morate da probate

Brzi kolač Slatka bombonjera: Ne peče se, a ukus će vas raspametiti! (RECEPT)

Uživajte u divnom ukusu ovog posebnog deserta

Recepti 14.09.2018. - 09:41h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: 350 g mlevenog keksa, 4 kašike meda, 100 g bele čokolade, 100 g crne čokolade, 100 g šećera u prahu, 250 g margarina sa maslacem, 150 g čokoladnog flipsa, 150 g čokoladnih pralina.

 

Priprema: Keks samleti, dodati šećer u prahu, istopljen margarin sa belom čokoladom, med i čokoladni flips. Sve dobro sjediniti.


U uski pleh stavite foliju, pa stavite trećinu smese, a potom poređajte po sredini čokoladne praline. Odozgo stavite još jednu trećinu smese od keksa, opet bombone, pa preopstali keks i dobro kašikom ispritiskajte sa svih strana da se poravna. Ostavite da se stegne u frižideru.


Kad se ohladi, okrenite pleh, izvadite kolač i skinite foliju, pa ga prelijte istopljenom čokoladom i odozgo ukrasite seckanim čokoladnim flipsom.

 

Detaljnu pripremu pogledajte u videu!

 

(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs