Morate da probate

Brzi kolač Slatka bombonjera: Ne peče se, a ukus će vas raspametiti! (RECEPT)

Uživajte u divnom ukusu ovog posebnog deserta

Recepti 14.09.2018. - 09:41h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: 350 g mlevenog keksa, 4 kašike meda, 100 g bele čokolade, 100 g crne čokolade, 100 g šećera u prahu, 250 g margarina sa maslacem, 150 g čokoladnog flipsa, 150 g čokoladnih pralina.

 

Priprema: Keks samleti, dodati šećer u prahu, istopljen margarin sa belom čokoladom, med i čokoladni flips. Sve dobro sjediniti.


U uski pleh stavite foliju, pa stavite trećinu smese, a potom poređajte po sredini čokoladne praline. Odozgo stavite još jednu trećinu smese od keksa, opet bombone, pa preopstali keks i dobro kašikom ispritiskajte sa svih strana da se poravna. Ostavite da se stegne u frižideru.


Kad se ohladi, okrenite pleh, izvadite kolač i skinite foliju, pa ga prelijte istopljenom čokoladom i odozgo ukrasite seckanim čokoladnim flipsom.

 

Detaljnu pripremu pogledajte u videu!

 

(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.