probajte

Krmenadle u saftu od povrća: Meso meko kao puter! (RECEPT)

Najuksunije meso na malo drugačiji način!

Recepti 04.09.2018. - 11:12h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci:

 

  • 4 krmenadle
  • 1 praziluk
  • 4 čena belog luka
  • 1 paprika
  • 1 paradajz
  • malo brašna
  • 1/2 kašičice aleve paprike
  • začina ili kockica za supu
  • so
  • biber


Uputstvo: Na ulju propržiti praziluk na kolutove dodati papriku i oljušten paradajz na kockice pa ga krčkati dok ne omekša.  Krmenadle posoliti pa izlupati istrljati sa izgnječenim belim lukom i uvaljati u brašno i na vrelom ulju propržiti kratko da porumene. Ubaciti krmenadle u izdinstan luk. U činiju staviti 1 kašiku brašna,dodati začina ili rastopiti malu kockicu za supu , dodati malo aleve paprike, biber i dodati krmenadlama i protresti šerpu.

Poklopiti i staviti u rernu na pola sata da se krmenadle lepo zapeku i omekšajju. Možete pokriti i folijom. Fantastične krmenadle, mekane ko puter.

 

Prijatno!
 

 

Pohovana marinirana pileća krilca: Sočno meso prepuno safta sa hrskavom koricom! (RECEPT)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...