probajte

KRMENADLE U SAFTU OD POVRĆA: Meso meko kao puter, jelo prepuno vitamina! (RECEPT)

Najuksunije meso na malo drugačiji način!

Recepti
Autor:
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci:

  • 4 krmenadle
  • 1 praziluk
  • 4 čena belog luka
  • 1 paprika
  • 1 paradajz
  • malo brašna
  • 1/2 kašičice aleve paprike
  • začina ili kockica za supu
  • so
  • biber

Uputstvo: Na ulju propržiti praziluk na kolutove dodati papriku i oljušten paradajz na kockice pa ga krčkati dok ne omekša. Krmenadle posoliti pa izlupati istrljati sa izgnječenim belim lukom i uvaljati u brašno i na vrelom ulju propržiti kratko da porumene. Ubaciti krmenadle u izdinstan luk. U činiju staviti 1 kašiku brašna,dodati začina ili rastopiti malu kockicu za supu , dodati malo aleve paprike, biber i dodati krmenadlama i protresti šerpu.

Poklopiti i staviti u rernu na pola sata da se krmenadle lepo zapeku i omekšajju. Možete pokriti i folijom. Fantastične krmenadle, mekane ko puter.

Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Krmenadle

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...