Hrskavi i mekani u isto vreme

Punjeni krompir nezaboravnog ukusa: Sočno, brzo jelo sa slaninom i kačkavaljem! (RECEPT)

Uživajte natenane u svakom zalogaju

Recepti 03.08.2018. - 13:22h Autor: bonapeti.rs
Foto: Shutterstock

Sastojci: 3 veća krompira, 150 g dimljene slanine, 50 g mariniranih pečuraka, 3 kisela krastavčića, 100 g kačkavalja, 3 kašičice putera.

 

Priprema: Krompir zajedno sa korom skuvajte u prethodno posoljenoj vodi. Oljuštite i sa jedne strane napravite udubljenje, a sa druge strane nožem uklonite neravnine.

 

U sredinu svakog krompira stavite po 1 kašičicu putera. Iseckajte slaninu, krastavčiće i pečurke, promešajte i napunite krompire.

 

Pokrijte rendanim kačkavaljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok kačkavalj ne dobije lepu boju.

 

Prijatno!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs