Probajte i vi

Gurmanska pica sa pančetom: Ovoliko bogat italijanski specijalitet sigurno niste probali! (RECEPT)

Danas kada svi negde žure i imaju sve manje vremena za kuvanje evo predloga kako brzo da napravite nešto toplo, ukusno i neodoljivo. Reč je o pravoj gurmanskoj pici

Recepti
15:17h Autor:
Gurmanska pica sa pančetom: Ovoliko bogat italijanski specijalitet sigurno niste probali! (RECEPT)
Foto: Bakina kuhinja

Mnogima je pica omiljeno jelo, jer omogućuje pripremu pravih malih gozbi od samo nekoliko sastojaka bez puno truda, bilo da se radi o ručku, večeri ili druženju s prijateljima.

Potrebno je:

Podloga za picu

suhomesnati proizvodi po želji

kečap

tvrđi sir

kačkavalj

slanina ili pančeta

origano

2 paradajza

Priprema:

Gotovu podlogu ili testo ubaciti u podmazan pleh. Preko toga staviti kečap, pa poređati seckane suhomesnate proizvode po izboru, narendati sir, poređati pančetu i na kolutove paradajza narendati kačkavalj. Na kraju posuti origanom. Peći na 220 stepeni 15 minuta. Prijatno!

(Kod bake u gostima)

Od sada ćete piletinu spremati samo ovako: Ukusan obrok, a lak za pripremu! (RECEPT, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs