Probajte i vi

Gurmanska pica sa pančetom: Ovoliko bogat italijanski specijalitet sigurno niste probali! (RECEPT)

Danas kada svi negde žure i imaju sve manje vremena za kuvanje evo predloga kako brzo da napravite nešto toplo, ukusno i neodoljivo. Reč je o pravoj gurmanskoj pici

Recepti 22.04.2018. - 15:03h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Mnogima je pica omiljeno jelo, jer omogućuje pripremu pravih malih gozbi od samo nekoliko sastojaka bez puno truda, bilo da se radi o ručku, večeri ili druženju s prijateljima.

 

Potrebno je:

Podloga za picu

suhomesnati proizvodi po želji

kečap

tvrđi sir

kačkavalj

slanina ili pančeta

origano

2 paradajza

 

Priprema:

Gotovu podlogu ili testo ubaciti u podmazan pleh. Preko toga staviti kečap, pa poređati seckane suhomesnate proizvode po izboru, narendati sir, poređati pančetu i na kolutove paradajza narendati kačkavalj. Na kraju posuti origanom. Peći na 220 stepeni 15 minuta. Prijatno!

 

(Kod bake u gostima)

 

Od sada ćete piletinu spremati samo ovako: Ukusan obrok, a lak za pripremu! (RECEPT, VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.