probajte

Pivski hleb: Najukusniji na svetu, ostaje svež i po nekoliko dana! (RECEPT)

Najjednostavniji recept za hleb od piva, koji uspeva baš uvek, a treba vam samo nekoliko minuta da ga umesite

Recepti
14:34h Autor:
Pivski hleb: Najukusniji na svetu, ostaje svež i po nekoliko dana! (RECEPT)
Pivski hleb, Foto: Stil

Sastojci: 125g putera, 3 šolje brašna, 3 kašičice praška za pecivo, 1,5 kašičica soli, 275 ml piva po izboru

Uputstvo: Staviti sve sastojke u jednu činiju umesiti testo varjačom, tek toliko da sve sastojke sjedinite. Podmazati uljem kalup za hleb i sipati u njega testo. Preliti testo otopljenim puterom i staviti u rernu na sat vremena na temperaturu od 180 stepeni.

Savet: Ne ravnajte testo kada ga stavite u kalup, hleb treba da ima neravnomernu koricu, koja će pečenjem postati hrskava.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs