Obrok za pamćenje

Zapečeni gurmanski tost sa slaninom i kačkavaljem: Brzo i preukusno jelo! (RECEPT)

Ukus slanine, pavlake, jogurta i kačkavalja na jednom mestu - pravo gastronomsko uživanje

Recepti 14.10.2017. - 11:25h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: 10 parčića tost hleba, 2 jaja, 200 g pavlake, 200 ml jogurta, 150 g tost salame, 100 g listića kačkavalja, malo kečapa, 100 g kulena, 100 g tanko sečene slanine, malo pancerote.

 

Priprema: Tost hleb namazati kečapom, staviti salamu, list kačkavalja, kulen i malo slanine, poklopiti drugim parčetom hleba i ponoviti proces za ostale parčiće. Ređati u uski pleh.

 

Jaja razbiti i umutiti žicom, dodati pavlaku i jogurt i time preliti hleb u plehu. Odozgo poredjati tanku pancerotu slaninu. Staviti u rernu na 200 stepeni i peći oko 30 minuta. Malo prohladiti i uživati u svakom zalogaju!

 

Za detaljnu pripremu, pogledajte video ispod!

 

(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.rs)

 

Za vas preporučujemo još:

 

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs