Obožavaćete ga

Slani lisnati kolač pun jogurta: Kad probate, burek će vam biti ništa posebno! (RECEPT)

Idealan za doručak, večeru ili slasnu užinu

Recepti
Autor:
Slani lisnati kolač pun jogurta: Kad probate, burek će vam biti ništa posebno! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Ko god je probao, kaže da je ovo jelo mnogo bolje od bureka!

Sastojci: 275 g lisnatog testa, 150g kisele pavlake, 50 ml jogurta, 30 g parmezana, 100 g šunke, mladi luk, so i biber. Priprema: Lisnato testo staviti u pleh obložen papirom za pečenje i staviti da se peče u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, 10-15 minuta.

Pavlaku, jogurt i parmezan pomešati, posoliti po ukusu i začiniti biberom. Pečeno lisnato testo, premažemo smesom od pavlake, jogurta i parmezana, dodati šunku isečenu na tanke kocke i mladi luk, ponovo staviti u rernu i peći 10-15 minuta.

Izvaditi iz rerne, dodati još malo parmezana sečenog na listiće i služiti toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

Kuglice od starog hleba: Preukusan doručak od namirnica koje uvek imate! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs