Recepti sa Stilom

Kare Kazanova

Kare izlupajte tučkom za meso.
Recepti 14.03.2013. - 14:29h
Kare Kazanova, Foto: Shutterstock.com
  • 37 minuta
  • Srednje teško
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 500g svinjskog karea
  • 400g crvenog kupusa
  • 400g zelenog kupusa
  • 80g dimljene šunke
  • 30g maslinovog ulja
  • po ukusu Soli
  • po ukusu Bibera
  • 10g Susama

Meso začinite i pržite na delu ulja. Na drugoj polovini ulja kratko propržite naseckanu dimljenu šunku, dodajte isečen crveni i zeleni kupus i dinstajte par minuta. Servirajte kare na tanjir uz prilog od kupusa, pospite susamom i poslužite uz ražani hleb.

Savet
Kada kupujete kupus, izbegavajte prepolovljene i isečene glavice jer je tada već započeo proces gubitka dragocenog vitamina C.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...