Brzo i jeftino

Slana torta gotova za pola sata: Idealno posluženje za svaku priliku! (RECEPT)

Meko biskvitno testo sa bogatim punjenjem od povrća lagani je obrok u kojem će uživati cela porodica
Recepti 23.05.2017. - 21:53h Autor: Lepa&Srećna
Foto: Thinkstock
  • Jednostavno

Sastojci

  • šolja kukuruznog brašna
  • šolja pšeničnog brašna
  • kesica praška za pecivo
  • 3 jajaeta
  • ½ šolje ulja
  • ½ kg blitve
  • 200 g sira ili kajmaka
  • so po ukusu
  • Za ukrašavanje: rendani kačkavalj

Priprema: U posudi izmešajte kukuruzno i pšenično brašno, prašak za pecivo, jaja i ulje. Obarite blitvu, ocedite i iseckajte i dodajte u testo zajedno sa izgnječenim sirom, piše Lepa&srećna.

 

Podmažite pleh, sipajte testo i ispecite u zagrejanoj rerni oko pola sata. Još vruću tortu pospite rendanim kačkavaljem.

 

Pužići sa slaninom i kačkavaljem: Brzo se prave, još brže pojedu! (VIDEO, RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...