Jednostavno savršen

Za ovim doručkom je poludelo 50 miliona ljudi: Ako ste iz Srbije, i vi ćete! (RECEPT)

Uz ovo jelo poslužite i kiselo mleko ili jogurt, i biće to pun pogodak
Recepti
13:52h Autor:
Za ovim doručkom je poludelo 50 miliona ljudi: Ako ste iz Srbije, i vi ćete! (RECEPT)
Foto: Facebook Printscreen / Tasty

Ima li šta lepše od ukusnog, hrskavog doručka, koji miriše na prepečen hleb, ukusnu šunku i topljeni kačkavalj? Naravno da ne!

Ako Srbi nešto vole za prvi obrok, to je prženo suvomesnato, vruć hleb, ukusan sir i jaja. Zato vam predstavljamo recept za kojim je internet poludeo - pogledalo ga je 50 miliona ljudi, a podelilo 500 hiljada korisnika Fejsbuka!

Biće vam potrebna meko kuvana jaja, nekoliko listića šunke, pečenice ili vašeg omiljenog suvomesnatog proizvoda, hleb i kačkavalj.

Prvo stavite jaja da se kuvaju 5 minuta, ali na vrhu probušite nožem malu rupicu, kako biste dobili pravu teksturu. Isecite kačkavalj na trake, a kriškama hleba odsecite ivice tako da ostane samo sredina kockastog oblika.

Torta bez šećera i brašna: Ukusna poslastica za ljubitelje kestena! (RECEPT)

Foto: Facebook printscreen / Tasty
Foto: Facebook printscreen / Tasty

Zatim hleb rastanjite oklagijom, stavite list-dva šunke, zavisi od veličine, traku kačkavalja, zarolajte, pa propržite na malo ulja dok hleb ne dobije lepu zlatnu boju.

Kad ste skuvali jaja, stavite ih u posudu sa ledom na 30 sekundi, pa uklonite polovinu ljuske i belanceta, tako da otkrijete žumance koje je još uvek u tečnom stanju i dobili ste idealan prilog uz hrskave štapiće!

Uz to poslužite i kiselo mleko ili jogurt i biće to pun pogodak!

Isekla je luk na 4 i dela i prelila sirćetom: Ovo je čista magija! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs