Poslastica za gurmane

Turske kofte: Dragulj orijentalne kuhinje, idealan za svaku priliku! (RECEPT)

Hrskave loptice osvojiće vas na prvi zalogaj
Recepti 24.10.2016. - 12:15h Autor: 24sata.hr
Foto: Profimedia
  • 20 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 750 g mlevenog mesa
  • 2 glavice luka
  • 2 kriške hleba bez kore
  • 1 jaje
  • peršun
  • kašičica kumina
  • 2 kašičice soli
  • maslac za prženje

1. Nakvasite hleb u vodi i ocedite, pa ga razmrvite u činiji.

 

2. Dodajte preostale sastojke i sve dobro izmešajte.

 

3. Oblikujte loptice željene veličine i propržite sa svih strana na zagejanom maslacu, dok ne poprime smeđu boju.

 

4. Poslužite kofte sa svežim povrćem, krompir-pireom ili drugim prilogom po želji.

 

Isekla je luk na 4 i dela i prelila sirćetom: Ovo je čista magija! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...