Recepti sa Stilom

Argentinski ćevap

Ono što u kuhinji morate imati za ovaj specijalitet su beli i crni luk i krompir
Recepti 16.05.2013. - 12:19h
Argentinski ćevap, Foto: Shutterstock
  • Srednje teško

Sitno izrendajte beli i crni luk, a obareni krompir izrendajte na najkrupnije rende. Sve sastojke izmešajte pa ostavite smesu da odstoji od 15 do 20 minuta. Umutite sneg od tri belanceta, uvaljajte ćevape u sneg, pa u prezle i pržite na umerenoj vatri.
Za preliv pomešajte sve sastojke.

 

Savet
Prilikom pripreme ćevapa, pored ostalih začina, dodajte navrh noža praška za pecivo da bi se lakše ispekli

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...