Recepti sa Stilom

Pečurke s pasuljem

Crno vino i vec smo u Italiji
Recepti
21:16h
Pečurke s pasuljem
Pečurke s pasuljem, Foto: Shutterstock
  • 30 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 400g mariniranih pečuraka
  • 20g senfa
  • 100ml kisele pavlake
  • 150g krem sira
  • 1 paprika
  • 200g kuvanog crvenog pasulja
  • po želi kapra
  • bibera i soli po ukusu

Pečurke ocedite i po potrebi isperite hladnom vodom. Stavite ih u dublju posudu, dodajte senf, pavlaku, sir, papriku isečenu na kockice, pasulj, kapar i mleveni biber. Sve lagano izmešajte i poslužite uz kukuruzni hleb.

SavetKonzerviran, već obrađen pasulj praktičniji je za pripremu salata od onog koji tek treba skuvati

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs