Preukusno

Sočna gibanica od suvog hleba: Pravi gurmanski doručak! (RECEPT)

Ekonomičan doručak, a po mogućnosti i večera, oduševiće vaše ukućane
Recepti 29.07.2016. - 22:32h Autor: lisa.rs
Foto: Shutterstock

Bogata večera ili ukusan doručak, na vam je da odlučite. Iskoristite suvi hleb i napravite sočnu gibanicu.

 

Potrebno vam je: vekna bajatog hleba, 4 jajeta, struk praziluka, 3 čaše jogurta, mleven biber, sitan sir (količina po želji), malo ulja

 

Priprema: Bajat hleb isecite na kriške, od kriški isecite kocke i poređajte u vatrostalnu posudu, savetuje Lisa.

 

Praziluk isecite na tanje kolutove, propržite ih na ulju da malo omekšaju, dodajte sir i sitan biber. Kocke hleba gusto poređajte u tepsiju, odozgo sipajte fil. Umutite jaja i dodajte jogurt, prelijte da hleb upije smesu. Pecite na 180 stepeni dok ne porumeni.

 

Seljački uštipci: I slatki i slani, uživanje u svakom zalogaju! (RECEPT)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...