Recepti sa Stilom

Supa od bundeve i praziluka

Ukusna i zdrava čorba
Recepti 14.09.2013. - 21:40h
Foto: Shutterstock
  • 30 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 500g bundeve
  • 4 Praziluka
  • litar supe od povrća
  • čen belog luka
  • 2 kašike ulja
  • So
  • biber
  • lovorov list

Očišćenu bundevu isecite na komade da bi se brže ispekla. U rerni pecite bundevu sa malo ulja na 180 stepeni dok ne omekša. U većoj posudi propržite iseckan praziluk, dodajte prethodno skuvanu supu, začine i stavite da provri. Dodajte ispečenu bundevu i sve izmiksujte.

 

Savet: So se neće zgrudvati ako u teglicu dodate nekoliko zrna pirinča

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...