Recepti sa Stilom

Pikantni krompir

Na zagrejanom ulju propržite crni luk iseckan na rezanca, nalijte vodom i dodajte crvenu mlevenu papriku.
Recepti 13.03.2013. - 15:35h
Pikantni krompir, Foto: Shutterstock.com
  • 35 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 800g Kuvanog krompira
  • 3 Kašike ulja
  • 200g Crnog luka
  • 3 Kašike crvene mlevene paprike
  • po ukusu Soli
  • po ukusu Bibera
  • po ukusu Peršunov list

Krompir isecite na sitne kocke, pa stavite da se dinsta. Začinite, promešajte i pospite peršunovim listom.
Gotovo jelo servirajte uz čeri paradajz i crni hleb.

Savet:
Luk možete čuvati na sobnoj temperaturi, na tamnom i prozračnom mestu, oko mesec-dva

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...