Sjajan obrok

Musaka-pica: Jelo koje je osvojilo Srbiju! (RECEPT)

Spojte čari italijanske i turske kuhinje i naređajte omiljene sastojke za picu u slojevima koji će oduševiti goste
Recepti 02.06.2016. - 20:48h Autor: lisa.rs
Foto: Thinkstock
  • 20 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 700 g krompira
  • 150 g šunke
  • 200 g kačkavalja
  • 2 dl soka od paradajza

1. Krompir oljuštite, skuvajte, isecite na kolutove i poređajte u pouljenu vatrostalnu činiju, piše Lisa.rs.

 

2. Preko krompira nalijte paradajz iz flaše, zatim naređajte šunku (cele liske), narendajte kačkavalj i začinite origanom.

 

3. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

 

Dijetalna nepečena torta bez šećera: Slatkiš od jagoda i banana za svačiji ukus! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...