Odličan recept

Posna testenina sa pečurkama u paradajz sosu (FOTO)

Hranljiv i vrlo ukusan obrok
Recepti 23.03.2016. - 11:54h Autor: Stil
Foto: Stil
  • 20 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 400 g posne testenine
  • 300 g šampinjona
  • Glavica crnog luka
  • malo maslinovog ulja
  • 300 ml soka od paradajza
  • Origano
  • so, vegeta
  • kašika brašna

1. Obarite testeninu, ocedite i posolite po ukusu. Pečurke sitno iseckajte, pa ispržite na tiganju sa malo maslinovog ulja i crnim lukom.

 

2. Pripremljene pečurke prelijte sokom od paradajza, dodajte vegetu i origano. Ostavite da krčka nekoliko minuta, a zatim dodajte brašno razmućeno u vodi.

 

3. Mešajte dok se ne zgusne, skinite sa vatre, izmešajte sa testeninom, a po želji dodajte malo bibera i ukrasite sa malo kečapa.

 

Punjeni krompir zapečen u rerni! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...