Odličan izbor

Hilandarska čorba od krompira: Okrepljujući posni obrok! (RECEPT)

Ukusna supa koju možete pripremati i na vodi i na ulju
Recepti 18.03.2016. - 22:30h Autor: posnajela.rs
Foto: Thinkstock
  • 45 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 1 kg krompira
  • 500 g šargarepe
  • 2-3 glavice crnog luka
  • So
  • malo ulja
  • Origano
  • peršun

1. Krompire i šargarepu oljuštiti, iseckati na kockice (šargarepu na kolutiće). Propržiti luk na ulju (ako postite na vodi, samo ga omekšajte toplom vodom).

 

2. U tiganj dodajte krompir i šargarepu, posolite, poklopite i ostavite da se krčka na tihoj vatri. Čorba je gotova kad se povrće omekša, a smesa zgusne.

 

3. Po želji, na kraju dodajte i iseckan peršun i malo origana.

 

Posno medeno srce! (RECEPT)

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...