Probajte, nećete se pokajati

Neobične posne palačinke: Recept koji ćete obožavati!

Zamenite standardna posna jela inovativnim i ukusnim
Recepti 05.01.2016. - 14:37h Autor: stvarukusa.rs
Foto: Thinkstock
  • 25 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • šolja pasulja (pasulj preko noći držite u vodi da omekša)
  • 2 šoljice vode
  • 1, 5 šoljica ovsenih pahuljica
  • 1 kašika meda
  • 2 kašičice kanola ulja
  • 1 kašičica ekstrakta vanile
  • pola kašičice soli

1. Sve sastojke sem ovsenih pahuljica stavite u blender i mutite 90 sekundi. Zatim dodajte ovsene pahuljice i mutite još jedan minut, piše Stvarukusa.rs.

 

2. Zagrejte tiganj sa nelepljivim dnom. Po želji ga možete blago nauljiti. Sipajte 2-3 kašike smese za pripremu jedne palačinke. Pecite s jedne strane dok se ne pojave mehurići, pa okrenite palačinku.

 

3. Prvu stranu palačinke pecite 2-3 minuta, a drugu 1-2 minuta. Ovu smesu možete peći i u kalupu za bakin kolač.

 

Kuvana rakija: Srbi kažu da ne postoji bolest koju šumadijski čaj ne može da izleči! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...